Asistență tehnică pentru site-uri web

Asistență, întreținere și mentenanță a site-ului dvs.

Pentru ca nimic să nu fie defect

Orice se poate întâmpla cu un site web. Pentru a ne asigura că acest lucru nu se întâmplă, oferim asistență tehnică, întreținere și suport pentru site-urile web.

Dos&DDos

Controlăm rezistența conexiunii dvs. web și securitatea datelor asigurată prin implementarea protecțiilor necesare și monitorizarea de către manager.

Creșterea resurselor

Adăugarea de blocuri, extinderea funcționalității, remedierea problemelor urgente. Monitorizarea performanțelor tuturor sistemelor site-ului. Întreținerea tehnică a site-ului.

Hosting services

Un serviciu de furnizare de resurse pentru găzduirea informațiilor pe un server personal și pentru a menține operabilitatea site-ului. Monitorizarea minut cu minut a disponibilității site-ului pentru utilizatori.

Creșterea capacității

Monitorizarea vârfurilor de sarcină și recomandări pentru menținerea și îmbunătățirea resurselor sistemului de gestionare a site-ului dumneavoastră, reglarea fină și creșterea capacității site-ului dumneavoastră.

Întrebări frecvente (FAQ)

 Consultați FAQ-urile noastre de mai jos sau sunați-ne (+40) 729593654

Ce este întreținerea unui site web și de ce este necesară?

Chiar și un site web perfect conceput are nevoie de întreținere. Este similar cu modul în care smartphone-ul Apple are nevoie de actualizări regulate. Tot timpul sunt lansate noi module de sistem, care trebuie actualizate la timp pentru a optimiza performanța site-ului. Există schimbări organizatorice periodice în funcționarea continuă a companiei, ceea ce presupune o ajustare constantă și adăugarea de informații pe site. Prețurile noastre pentru suportul și întreținerea site-ului web sunt scăzute, așa că va fi benefic pentru dumneavoastră să o puneți pe umerii noștri.

Cât de des se strică ceva pe site?

Nu, defecțiunile pe site-urile noastre sunt extrem de rare, suportul tehnic nu se referă la defecțiuni, ci la dezvoltare. Întreținerea site-urilor web este o muncă multă, pe care compania noastră este gata să o preia și să aducă site-ul dvs. la viață.

Cât costă întreținerea unui site web?

Tariful de bază pentru întreținerea site-ului web este de 700 RON/lună. Acesta include actualizări ale tuturor modulelor + 100 ore de lucru al programatorului la proiect. Dacă aveți nevoie de mai mult de 100 ore de lucru pe site pe lună, orele suplimentare de întreținere a site-ului sunt numărate separat și se plătesc împreună cu plata pentru luna următoare. Sistemul de plată este în avans.

Este revizuirea site-ului web inclusă în întreținerea site-ului web?

Asistența și întreținerea a site-urilor web este foarte complexă și este imposibil de spus fără echivoc dacă revizuirea dvs. este inclusă în serviciu sau nu. Toate problemele trebuie să fie tratate în mod individual. Noi vă putem ajuta să deveniți mai buni și mai puternici.