Landing Page

Crearea unui site web la cheie rezolvă în mod eficient problema vânzării oricăror bunuri și servicii în cel mai scurt timp posibil. Structura bine gândită a unui astfel de site web alimentează pas cu pas interesul vizitatorilor pentru produs și, în cele din urmă, duce la o vânzare.

Formula pentru o lansare de succes

Ideal ca site cu o singură pagină pentru prezentarea serviciilor sau a unui număr mic de produse.

O imagine puternică a paginii de destinație

Atunci când proiectăm un site, designerul urmează o regulă clară: site-ul nu trebuie să conțină detalii care să distragă atenția clientului de la luarea unei decizii. Niciunul dintre elemente nu ar trebui să provoace emoții negative vizitatorului și să îl forțeze să părăsească site-ul. Pe măsură ce potențialul client parcurge pagina, el este convins treptat de necesitatea de a întreprinde acțiunea vizată.

Saturație funcțională

Funcționalitatea joacă un rol important atunci când se creează un site web personalizat de înaltă calitate. Fiecare secțiune ar trebui să permită o comunicare rapidă cu un manager sau plata unei comenzi. Atunci când această condiție este îndeplinită, volumul vânzărilor și numărul de comenzi cresc semnificativ

Umplerea și rafinarea conținutului

Textul de pe site-ul web trebuie să fie cât mai informativ și concis posibil. Pagina ar trebui să includă o descriere a produsului sau serviciului, avantajele sale față de ofertele concurenților, fotografii și informații de contact detaliate. Toate acestea, atunci când sunt combinate, vor contribui la creșterea gradului de convertibilitate a paginii dvs. de destinație.

Adaptabilitatea dispozitivului

Landing Page trebuie să se deschidă la fel de bine pe toate dispozitivele de pe care un potențial cumpărător poate vizita site-ul. Sunt redate trei opțiuni: desktop, versiune mobilă și versiune pentru tabletă. În cazuri speciale, versiunea mobilă este simplificată pentru a îmbunătăți funcționalitatea.

Etapele de dezvoltare Landing Page

01: Briefing cu clientul și analiză de piață

02: Redactarea structurii site-ului web și acordul asupra acesteia

03: Creare design și opțiuni adaptative

04: Machetarea de Landing Page, adaptarea la CMS

05: Prezentarea către client și finalizarea proiectului

Întrebări frecvente (FAQ)

 Consultați FAQ-urile noastre de mai jos sau sunați-ne (+40) 729593654

Ce este un Landing Page?

Landing Page este un site web cu o singură pagină care constă din mai multe blocuri (de obicei 10-15). Astfel de site-uri funcționează bine în proiectele mono-produs. La activitatea de pre-proiect ajutăm clientul să determine tipul de site, explicăm punctele forte și punctele slabe ale fiecărei opțiuni și îi pregătim viziunea pentru viitorul proiect, pe baza experienței și a rezultatelor.

Construiți site-uri web pe un constructor de site-uri web?

Există două opțiuni pentru dezvoltarea unui site de tip Landing Page – construirea unui site web pe platforma Tilda sau instalarea unui CMS (MODX, WordPress, Bitrix). Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale. Desigur, un landing page unic fără CMS are mai multe funcționalități, dar opțiunea Tilda poate fi, de asemenea, potrivită. Aceasta poate fi dezvoltată mult mai rapid.

Oferă site-urile cu o singură pagină o rată de conversie mai mică decât site-urile cu mai multe pagini?

Nu, nu este chiar așa. Cele două tipuri de site-uri web sunt concepute pentru a rezolva probleme diferite. Pentru mono-produse, landing page oferă o rată de conversie mai mare. Pentru proiectele cu un catalog mare, un site multi-pagină va fi mai eficient. Mulți dintre clienții noștri au mai multe tipuri de site-uri în același timp: un landing page, un site multi-pagină, un magazin online. În acest caz, ei ajung la un public larg și primesc aplicații diferite. Pentru consultanță și mai multe informații despre Landing Page și alte opțiuni de promovare ne puteți contacta.

Ajutați doar companiile și întreprinderile din România?

Suntem pregătiți să ne extindem geografia. Avem proiecte în aproape toată România. Multe dintre proiectele noastre sunt deschise și veți putea vorbi cu proprietarii de afaceri în mod special din regiunea dvs. pentru a vă facilita luarea unei decizii și pentru a comanda o pagină de destinație de la noi.