Creare magazin online

Creăm magazine online la cheie cu conținut voluminos, variații de produse nelimitate

O diferență față de alte tipuri de site-uri

Un magazin online este conceput pentru a realiza comerț online. Scopul înființării unui magazin online este de a dobândi funcționalitatea unui site web, ceea ce va duce cu siguranță la o creștere a vânzărilor.

Sarcina principala a unui Magazin Online

Obiectivul principal al unui magazin online este vânzarea, dar nu uitați de vizibilitate. De aceea, analizăm toate obiectivele site-ului și selectăm cea mai bună soluție. Pentru fiecare obiectiv oferim o opțiune proprie.

01: Recunoaștere

Un magazin online nu este doar un instrument de vânzare, ci și un site web pentru creșterea reputației afacerii dvs.

02: Clienți

Primirea clienților de pe site-ul web prin intermediul formularelor de feedback și al coșului de cumpărături online. Adăugarea de pagini de livrare, reduceri, promoții etc. – tot ceea ce aveți nevoie pentru a crește rata de conversie a site-ului dvs. web.

03: Comenzi

Primirea vânzărilor directe din magazin fără a fi nevoie de manageri. Pentru a face acest lucru, conectăm sistemele de plată, integrăm datele tranzacțiilor în sistemele de contabilitate și comunicăm cu băncile.

Proiectarea structurii unui Magazin Online

Dezvoltăm o structură a magazinului pe baza concurenților, a înțelegerii pieței și a ofertei dumneavoastră unice. Structura încorporează lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă promova în continuare.

01: Prototip

Prototipul prezintă structura blocurilor site-ului web, la care vor lucra ulterior designerul și programatorul. Acesta este documentul principal pentru dezvoltarea site-ului web.

02: SEO

Adaptam magazinul online pentru promovarea SEO. Magazinele sunt adesea create pentru a obține mult trafic, așa că implementăm imediat o îmbinare corectă a paginilor și împărțirea în grupuri de produse pentru a economisi 3-4 luni de promovare SEO a magazinului.

03: Context Marketing

Având în vedere că, atunci când cineva comandă un magazin online, clientul dorește să obțină vânzări maxime de pe urma acestuia, noi facem site-ul cât mai ușor posibil. Veți vedea rezultatele imediat după 1-2 zile de la lansarea publicității contextuale.

04: SMM

Conectați magazinul la conturile de socializare ale companiei pentru interacțiunea cu abonații. Creăm o strategie de vânzări profundă care va crește performanța afacerii dvs.

Întrebări frecvente (FAQ)

 Consultați FAQ-urile noastre de mai jos sau sunați-ne (+40) 729593654

Ce este un magazin online?

În lumea de astăzi, întâlnim zilnic astfel de site-uri web. Acestea sunt site-uri web cu o mulțime de produse și cu posibilitatea de a cumpăra de pe ele. Multe dintre ele au un cont personal pentru utilizator. Puteți vedea exemple în secțiunea portofoliu.

Cât costă dezvoltarea unui magazin online?

Fiecare astfel de proiect este o individualitate absolută. În funcție de complexitatea funcționalității, prețul unui magazin începe de la 500 euro. Nu există o limită superioară. 

Cât durează dezvoltarea unui magazin online?

Dezvoltarea este împărțită în două faze – infrastructură și conținut. Pregătirea infrastructurii și conținut durează în medie o lună. 

Cine completează catalogul de produse?

Atunci când dezvoltăm un magazin, realizăm un sistem ușor de utilizat pentru gestionarea și importul/exportul de bunuri.