Optimizare SEO profesională

Puteți rezerva un serviciu de optimizare SEO de la experții de la Define Development, pentru a face ca mai mulți oameni să vă vadă site-ul.

Despre optimizarea SEO

Promovarea SEO a site-urilor web și a magazinelor online reprezintă îmbunătățirea poziționării în motoarele de căutare prin intermediul ajustărilor site-ului web, a lucrului cu conținutul și a datelor externe.

Influențarea vânzărilor de pe site-ul web

Activitatea departamentului nostru de SEO este construită în jurul nevoii de a genera vânzări de pe site-ul clientului, nu doar pentru a crește poziția acestuia în clasament și pentru a crește traficul. Noi oferim un serviciu numit perfomance marketing. Noi calculăm randamentul investiției în marketing și vă punem afacerea online pe profit.

Simplu

Comunicarea cu clientul într-un limbaj clar, rapoarte și ajustări transparente. Promovarea site-ului în Google se face într-un mod clar și transparent. Puteți controla acest lucru și înțelege unde se duc banii.

Cheia unei promovări SEO de succes

Cheia succesului în orice SEO se bazează pe factorii cheie care vor fi realizați pentru a accelera procesul de a ajunge în top:

Înțelegerea sarcinii site-ului

Se asigură că strategia de promovare este construită în mod corespunzător.

Un audit al situației actuale

Ajută la înțelegerea punctului A și la trasarea punctului B pentru site-ul care urmează să fie promovat.

Respectarea unui plan de acțiune

Efectuarea lucrărilor necesare va duce în mod inevitabil afacerea la nivelul următor (de succes).

Analiza competitivă a site-urilor web

Efectuăm o analiză a situației de nișă. Facem o listă cu ajustările care trebuie făcute. Discutăm rezultatele cu clientul și decidem cum să ne diferențiem de concurență și să arătăm cea mai bună parte a ofertei.

Perfecționarea site-ului pentru Google

Serviciile pe care le oferă compania pot fi căutate pentru alte întrebări decât cele prezentate pe site-ul web existent. Recomandările agenției vor contribui la extinderea semanticii și la rafinarea site-ului web pentru a obține mai multe click-uri.

Nucleu semantic complet pentru Google

Puțini oameni știu, dar nucleul semantic pentru Google este diferit. Motiv pentru care se construiește un nou nucleu semantic pentru Google și site-ul este promovat pentru noi interogări, uneori diferite de alte motoare de căutare. Un nucleu semantic complet ajută la extinderea limitelor serviciilor furnizate și, de asemenea, la o nouă perspectivă.

Trafic mobil

Google este un motor de căutare preinstalat pentru dispozitivele mobile, așa că adaptăm site-ul web pentru traficul mobil folosind instrumente precum audituri de utilizare și sisteme de analiză.

Modificări vizuale

Este posibil să fie nevoie de modificări vizuale pentru a îmbunătăți factorii comportamentali de pe paginile site-ului web, ceea ce va crește „încrederea” motorului de căutare Google și vă va îmbunătăți clasamentul.

Îmbunătățirea funcțională

Pe baza analizei concurenților și a site-ului web actual, funcționalitatea va fi reproiectată pentru a fi mai ușor de utilizat, dacă este necesar. De asemenea, acesta va fi perfecționat în ceea ce privește erorile tehnice care împiedică promovarea.

Optimizarea internă

Perfecționarea etichetelor meta corecte ajută roboții de căutare ai Google să înțeleagă mai bine către ce pagină să se lege atunci când utilizatorii fac cereri.

Optimizarea conținutului

1

Scrierea de articole pentru a vă promova site-ul în Google

2

Copywriting pentru pagini de destinație pentru ușurința de utilizare

Optimizarea externă Google

Google iubește link-urile. Așadar, lucrul la linkurile externe care duc către site-ul dvs. este foarte important tocmai în procesul de promovare în top. O cantitate bună de link-uri va crește prezentarea dvs. în ochii motoarelor de căutare și, prin urmare, vă va clasifica site-ul mai sus.

Indicele de calitate a site-ului (SQI)

Alegeți site-uri donatoare de înaltă calitate care vă pot stimula SQI. Define Development se ocupă de selectarea site-urilor, de obținerea de link-uri și de toate celelalte activități legate de traficul extern.

Metode de promovare albe și gri

Lucrul pe metode albe și gri de SEO vă va ajuta să evitați interdicțiile din căutarea Google. Știm cum să eliminăm posibilele interdicții, obținând în același timp rezultate cât mai rapid.

Adaugă aici textul pentru subtitlu

Interogări relevante

Lucrăm la căutări care conduc la cumpărători și nu la cititori. Încercăm, pe cât posibil, să îi depistăm pe cei interesați și să îi aducem pe cei care comandă, cu excepția cazului în care există un obiectiv diferit de promovare.

Sinergia cu alte canale

Conectați publicitatea contextuală cu Google Ads, SMM, serviciile de geolocalizare etc., după cum este necesar.

Întrebări frecvente (FAQ)

 Consultați FAQ-urile noastre de mai jos sau sunați-ne (+40) 729593654

Ce este SEO de la Google?

Rezultatul organic este reprezentat de cele 100-500 de pagini pe care motorul de căutare le generează pentru fiecare dintre interogările dumneavoastră. Este unul dintre cele mai vechi canale de achiziție de clienți în marketingul pe internet. Pentru a ajunge în fruntea listei, trebuie să îi dedicați 9-12 luni de muncă asiduă. Dar veți fi plăcut surprins de rezultate, dacă reușiți să o faceți. Așadar, SEO este optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare. Facem în așa fel încât „roboților motoarelor de căutare” să le placă resursa dumneavoastră și să o ridice în emitere cât mai sus posibil. Ca urmare, nu plătiți bani pentru trafic.

Care sunt principalele caracteristici ale promovării unui site web pe Google?

Google este mai sensibil la traficul mobil și se concentrează mai mult pe utilizatorii de telefoane și tablete. O atenție deosebită este acordată vitezei de încărcare a site-ului web, iar versiunea pentru mobil este, de asemenea, luată în considerare. Dacă intenționați să promovați în mai multe regiuni, este de preferat să alegeți o strategie de subfoldere în loc de subdomenii separate. Mai puține sancțiuni pentru aparițiile directe de chei și spam, cu moderație, desigur. Textele de pe blog sunt mai bine scrise într-o manieră mai autentică, fără a uita de expertiză și paternitate. Și, în sfârșit, unul dintre cei mai importanți factori de ranking în Google – masa de linkuri. Cu cât mai multe backlink-uri, este important ca acestea să aibă o bună credibilitate, cu atât mai bine. Nu este întreaga listă, dar atunci când vă promovăm site-ul pe Google încercăm să luăm în considerare fiecare factor.

Este posibil să promovați rapid în top 10?

Da, este posibil. Dar va fi o interogare cu un singur cuvânt cheie și este mai degrabă o excepție de la regulă. Metodele legale de promovare dau rezultate după 3-4 luni, creșterea tangibilă începe după 6-7 luni. Pe prima pagină a site-ului dvs. vor fi 9-12 luni. SEO competent Google construiește pentru o perioadă lungă de timp: sunt achiziționate link-uri externe, care vor da trafic și greutate site-ului pentru o perioadă lungă de timp. Multe agenții închiriază link-uri, ceea ce dă o creștere rapidă imediat, dar după încheierea parteneriatului, site-ul se rostogolește mult înapoi.

Pot să folosesc propriii mei dezvoltatori și să vă ofer doar strategie sau consultanță?

Da, oferim un astfel de pachet de servicii. Prețurile depind de proiecte, un pachet minim costând 2000 ron. Vom descrie termenii de referință pentru promovarea site-ului și îi vom trimite programatorului dumneavoastră. După finalizare, vom verifica calitatea muncii și, dacă este necesar, vom trimite termenii de referință pentru revizuire.

Lucrați cu orice sistem de gestionare a site-urilor web?

Lucrăm cu toate sistemele de management. Uneori, în cazul unei colaborări pe termen lung, oferim clientului posibilitatea să transfere site-ul pe un alt CMS pentru a reduce cheltuielile clientului cu suportul tehnic și promovarea SEO. Acest punct este discutat personal și sunt prezentate avantajele și dezavantajele unei astfel de soluții.