Site corporativ

Un site web care oferă informații despre companie și produsele sale

Diferențe între site corporativ față de altele

Un site web corporativ este un portal web cu multe pagini care se distinge de restul prin designul său aprofundat și funcționalitatea avansată. De obicei, site-urile web corporative sunt realizate la cheie, ceea ce înseamnă o dezvoltare completă într-un singur loc.

O structură bine gândită

Întreaga funcționalitate a site-ului este importantă în această etapă. Structura site-ului este importantă pentru a conveni cu clientul asupra punctelor principale și reprezintă, de asemenea, termenii de referință pentru designeri și dezvoltatori.

Design UX/UI

Munca unui designer va face ca site-ul web să fie unic și interesant, având în vedere ușurința de utilizare și funcționalitatea. Agenția noastră are o colecție de designeri care pot lucra în orice stil.

Programare

Lucrați cu o echipă de dezvoltatori frontend și backend pentru a vă crea site-ul web. Site-ul dvs. va fi ușor de utilizat nu numai pentru vizitatori, ci și pentru echipa internă care lucrează la el.

Un site web începe cu o definire clară a sarcinii

Obiectivele pot varia de la obținerea de comenzi online până la creșterea reputației. Pentru fiecare obiectiv, noi adaptăm și oferim o opțiune diferită:

Brand Marketing

Crearea unui site web pentru a crește notorietatea și reputația afacerii tale

Clienți de pe internet

Obținerea de clienți de pe site-ul web cu ajutorul formularelor de feedback

Comandă online de pe un site web

Primiți vânzări directe de pe site-ul web fără a implica managerii

Cercetare de piață

Analiza ofertelor de pe piață, depistarea concurenților și identificarea punctelor forte ale acestora ocupă o mare parte din timpul alocat dezvoltării unui site web, dar ajută la livrarea unui produs finit cu rezultate mult superioare investiției clientului.

Proiectarea structurii site-ului

Dezvoltăm o structură de site corporativ la cheie, bazată pe concurenți, pe înțelegerea pieței și pe oferta dumneavoastră unică. Structura încorporează elementele de care aveți nevoie pentru promovarea ulterioară.

Etapele de dezvoltare a site-ului corporativ

01: Prototiparea site-ului

Prototipul arată structura pe blocuri a site-ului și reflectă datele pe care echipele de proiectare și programare vor lucra ulterior.

04: Promovare SMM

Prototipul arată structura pe blocuri a site-ului și reflectă datele pe care echipele de proiectare și programare vor lucra ulterior.

02: Stabilirea structurii de promovare SEO

Noi adaptăm imediat site-ul pentru promovarea SEO. Ne folosim de experiența agenției pentru a pregăti site-ul pentru promovarea SEO ulterioară. Acest lucru vă permite să economisiți 2-3 luni de muncă, ceea ce, la rândul său, economisește aproximativ 1000 euro pe an.

 

03: Context Marketing

Asigurați-vă că site-ul este cât mai convertit posibil pentru a obține rezultate din publicitatea contextuală imediat ce site-ul este încărcat pentru producție.

Întrebări frecvente (FAQ)

 Consultați FAQ-urile noastre de mai jos sau sunați-ne (+40) 729593654

Ce este un site corporativ?

Acesta este un site web conceput pentru a rezolva următoarea sarcină – îmbunătățirea imaginii companiei. În multe nișe, clienții aleg un antreprenor în funcție de amploarea companiei, vor să vadă o „corporație”, caz în care vă sfătuim să procedați la dezvoltarea unui site web mare, cu un design unic.

Este posibil să vindeți prin intermediul unui site corporativ?

Este posibil și necesar să se facă acest lucru. Dar, în această versiune, structura nu ar fi un îndemn la cumpărare, ci mai degrabă ar fi de natură prezentativă.

Care sunt termenele de realizare a unui site corporativ?

Fiecare proiect este diferit. Ne va lua 2-4 zile lucrătoare pentru a vă oferi un termen exact. În medie, dezvoltarea acestor site-uri web durează 2-5 săptămâni.

Care este costul dezvoltării unui site corporativ?

Costul depinde de numărul de ore de muncă dedicate proiectului. Ne va lua 2-4 zile lucrătoare pentru a face un calcul precis. Prețul pentru un site corporativ începe de la 200 euro.

Un site corporativ la cheie. Ce este acesta?

Un site web la cheie, este o expresie puternică care înseamnă că veți avea întreaga gamă de lucrări efectuate într-un singur loc, la cheie. Nu trebuie să căutați un inginer de structură, designeri, programatori, specialiști în marketing, etc. Toți acești oameni sunt deja reuniți într-o singură echipă care va putea implementa cele mai bune soluții pentru site-ul dumneavoastră, în funcție de obiectivele acestuia. Puteți contacta agenția noastră. Vom face un audit al site-ului tău și îți vom spune ce să faci cu el pentru a-i îmbunătăți performanța sau îți vom analiza afacerea și îți vom spune cum să te promovezi mai eficient.